Ha produkciójához dalt keres, a legjobb helyen jár, hisz tizenöt éves tapasztalatunkkal, széleskörű nemzetközi kapcsolatainkkal és több millió könnyűzenei szerzeményünkkel állunk rendelkezésére. Az úgynevezett nagyjogos – tehát engedélyköteles – felhasználások (szinkronizáció) bonyolultnak tűnő folyamatában segítünk Önnek, hogy költségvetéséhez és kreatív elképzeléséhez legjobban illeszkedő dalt találjunk. A jogosítás folyamatát teljesen előkészítő adatlapokkal könnyedén elkezdhetjük egyeztetni a felhasználás feltételeit.

• Reklám
• Film
• Promóció
• Színház
• Videójáték

Fontos tudnia, hogy egy már létező hangfelvétel használatához a Szerzőktől és a Hangfelvétel tulajdonosától is engedélyt kell kapni. Cégünk nagyrészt a Szerzői engedélyeket tudja megszerezni, de segítünk megtalálni a hangfelvétel tulajdonosát is. (A google segítségével recording, label, hanglemezkiadó címszó alatt lehet rábukkanni.) A folyamat legfontosabb lépése az adatlap kitöltése, akár filmhez, reklámhoz, videójátékhoz, színpadi felhasználáshoz vagy promócióhoz szeretne dalt jogosíttatni, ha már van kiválasztott zene a tarsolyban. Amennyiben nincs konkrét elképzelése, nagy örömmel adunk tanácsot, hogy mely produkcióhoz, milyen dalt használhatna. Forduljon tapasztalt kollégánkhoz, aki a magyar vagy hatalmas nemzetközi repertoárból javasol Önnek dalokat, esetleg egyeztet könyvtárzene felhasználásról vagy zeneszerzői segítségről.

FALUS ILDIKÓ
+36309519214
i.falus@schubertmusic.com

Engedje, hogy kreativitásunkkal és innovatív megoldásainkkal segítsük projektjét! Küldjön briefet az elképzelt dalról! Néhány szinkronizációs felhasználás, melyekben dalaink hallhatóak:

fb

Zenét keresel reklámhoz, filmhez vagy egyéb audiovizuális projekthez?

Böngéssz könyvtárzenei katalógusunkban!

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj első kézből az aktuális megjelenéseinkről!